Kweek Kaart Trio Pakket

€ 19,90

incl. btw, plus verzending
BESCHIKBAAR
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving


DE GROEIENDE WENSKAART

Stuur creatieve en gezonde wensen die je ontvanger mag zaaien, groeien en eten. Stuur een Microgroenten kaart!


Binnen 1-2 weken zijn ze klaar om te oogsten en te eten. Het beste is: je Kweek Kaart wordt volledig weergegeven en laat ze de hele week aan je denken!


HOE HET WERKT

Bekijk onze video's voor volledige instructies, zowel voor de afzender als de ontvanger.


Deze mooie cadeau pakket bevat onze drie meest populaire Kweek Kaarten: Van Harte Gefeliciteerd, Heel Erg Bedankt en Heel Veel Beterschap.


VAN HARTE GEFELICITEERD - ZONNEBLOEM MICROGROENTEN

Zonnebloem Microgroenten hebben een frisse en nootachtige smaak en zijn een geweldige bron van ijzer en calcium. Ze zijn favoriet op een broodje, burger of door een gemengde salade.


HEEL VEEL BETERSCHAP - BROCCOLI MICROGROENTEN

Wil je iemands dag opfleuren terwijl ze ziek zijn? Wens ze snel beterschap met een vrolijk bericht en verhoog hun immuniteit met een bos Broccoli Microgroenten. De smaak van Broccoli Microgroenten is knapperig en licht bitter...net zoals Broccoli!


HEEL ERG BEDANKT - ERWTEN MICROGROENTEN

Wie wil je verrassen met een bedankkaart? Wie heeft er iets voor je gedaan, wie staat er altijd voor je klaar? Bij wie heb je een gezellig etentje gehad? Stuur een leuke Kweek Kaart! De smaak van Erwten Microgroenten is zoet en knapperig. Eén kopje is gelijk aan de helft aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C voor een volwassene!